Domov
Slovensko   English  
 
 
  Drsalni klub Celje
  Partizanska 3a, 3000 Celje
  Tel.: +386 3 5442766
  Fax. : +386 3 4282668
  E-mail: ivan.pfeifer@celje.si
     
  Tečaji ter vpis novih članov  
 

Sled rezila na ledeni ploskvi, blesk kristalčkov na obleki, vrtljaji silhuete v pirueti, ples rok in telesa v ritmu glasbe, skoki, doskoki, priklon ... vse to je umetnostno drsanje. Je pa tudi več kot to ... so treningi, ponavljanje in ponavljanje elementov, raztezanje, nabiranje kondicije. Sozvočje vsega naštetega je umetnostno drsanje, ki velja za zelo kompleksen šport.


V Celju obstaja bogata tradicija drsanja. Vrsta uspešnih tekmovalcev in državnih prvakov izhaja prav iz Drsalnega kluba Celje. S tem lepim športom se prične organizirano ukvarjati že v najmlajših letih tako, da se v starosti 3 do 6 let že lahko nastopa na tekmovanjih doma in v tujini.


V začetnem obdobju so treningi prirejeni učenju drsalne tehnike. Otroke se navaja na red in disciplino ter zdravo življenje. Klub tudi organizira vsako leto drsalne revije, na katerih nastopajo najmlajši.
Aktivnosti potekajo skozi vse leto ter so tudi prirejene letnemu času.

Začetni tečaji bodo potekali vsak petek, od 17:00 do 18:00 ure, na drsališču v Mestnem parku Celje.

Vpisi so možni vsak prvi petek v mesecu na drsališču v Mestnem parku ob 17:00 uri.  Cena tečaja je 25 EUR za 4 treninge. Po zaključku tečajev pa se lahko zainteresirani včlanijo v drsalni klub. (umetnostno ali hitrostno drsanje)

Drsalke morate imeti svoje, zaželena pa je čelada (lahko tudi kolesarska ) in rokavice.

Predsednik
Ivan Pfeifer
 
• tekmovalci kluba
 
  © 2008 Drsalni klub Celje | Izvedba: Simetric